söndag 8 maj 2016

Som en fisk på torra land...


Var och tittade på VIK:s match mot Örebro SK Söder som hade flyttats till Apalby där man av någon anledning kunde gå in gratis för det var ingen biljettförsäljning och inga matchprogram. Hade budgeterat för en 50/50 lott för att stödja VIK men där fick jag tji.
Hela första halvleken så kände jag mig som en fisk på land för det kändes konstigt att se på fotboll utan att föra anteckningar och det kändes som om jag ändå formulerade meningar när jag tittade på spelet.
Hur var matchen då? Trodde att kexen skulle vinna och de hade övertaget i första halvlek och skapade några lägen utan att sätta dit den. I andra halvlek så kom gurklaget ut som ett nytt lag och ägde matchen i tjugo minuter innan kexen kom in igen och då var det mera åt deras håll. VIK hade ett bra läge i första halvlek vid en frispark vilket är något det är farliga på och i andra så skapade de några lägen när de hade sitt moment.



Något alla spelare måste vara vaksamma på är att domarna har en helt ny nivå på vad det gäller snack vilket en Djursholmspelare fick erfara igår och en Örebro SK Söder spelare fick erfara idag men spelaren som fick gult kort idag höll sig i alla fall på plan.
En del av tiden på matchen gick till att plugga in sig på Örebro SK Söder som lag där jag försökte att plugga in de flesta av spelarna vilket gör det lättare nästa gång jag kommer att se dem. Hittade en ny favorit i Örebro i form av Elin Börjesson och sen så var det kul att studera Olivia Puhls.
Något som bara är att konstatera är att VIK har en bra målvakt i form av Malin Kuul och jag tror att VIK får tillägna sin poäng till henne för hon är väldigt stabil där bak..

Hade först tyckt att det varit roligt att se IFK Västerås möta Enköping i division två mellersta Svealand men jag hade stått på solsidan på Apalby så någon mer fotboll kändes inte aktuell utan det fick räcka med att se VIK ta sin första poäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar